​Tlf.: 75 55 90 73

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af døre og vinduer fra kælder til kvist

​Der kan være flere grunde til at skifte døre og vinduer. Nogle er simpelthen bare blevet for gamle og utætte til at kunne repareres. Nogle skal skiftes for at ændre husets stil, og måske skal flere vinduer slås sammen til et stort eller et stort deles til to værelser.

Mange skifter i disse år for at spare på energiregningen. Uanset hvilke grunde du har, kan vi hjælpe dig med udskiftning af døre og vinduer – også uanset hvor de sidder. Det gælder både, hvis du overvejer at udskifte til nye, og hvis de eksisterende skal renoveres.

Få en totalløsning på dine vinduer og døre

​Hvis det er tid til en udskiftning af døre og vinduer, kan vi hos Tømrerfirmaet Piihl & Søn tilbyde dig en totalløsning. Her leverer vi både materialer og montering, så du har et klart overblik over omkostningerne.

De færdige elementer køber vi hos Danmarks førende fabrikanter, så du får de mest optimerede løsninger og et stort udvalg. 

Vi udskifter døre og vinduer for både private og virksomheder, og har allerede stået for mange udskiftninger i Trekantsområdet, Kolding og Lunderskov i diverse huse, sommerhuse, lejligheder og kontorer.

Skal du have renoveret eller udskiftet døre og vinduer, så ring

​Vi kan naturligvis både reparere dine vinduer og døre og sørge for nye alt efter dine ønsker. 

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan komme forbi og give vores vurdering og et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer.

Er det oplagte opgaver, kommer vi også bare og udfører dem. Ring til os på telefon 75 55 90 73, brug vores kontaktformular eller skriv en mail på info@piihlogsoen.dk.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Piihl & Søn ApS

Stubdrupvej 135, Stubdrup

​​6000 Kolding

CVR: 30560345

Telefon: 75 55 90 73

E-mail: info@piihlogsoen.dk

Piihl & Søn ApS  har fået tildelt ​Den grønne smiley af Arbejdstilsynet.

​Opstår der et problem kan du kontakte Byggeriets Ankenævn.