​Tlf.: 75 55 90 73

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Halbyggeri til både landbrug og større virksomheder

Vores store erfaring med halbyggeri er endnu et eksempel på vores alsidighed inden for tømrer- og snedkerfaget. Har du en hal, der skal renoveres, kan vi hjælpe, uanset om hallen er udført i stål, beton eller træ.

Skal du have bygget en ny hal, kan vi naturligvis også stå for det. Hos Tømrerfirmaet Piihl & Søn har vi allerede opført flere haller til for eksempel landbrug og virksomheder i Trekantsområdet.

Lad os rådgive dig om dit halbyggeri

Det er nok ikke hver dag, du opfører en hal. Det gør vi heller ikke, men vi har dog erfaring fra en del og ikke mindst forskellige former for halbyggeri. Derfor kan du også drage fordel af vores indsigt ved at tage os med på råd tidligt i forløbet. Vi kender processerne og kan hjælpe dig trygt igennem.

Desuden kan vi for fortælle om, hvilke konstruktioner vi typisk renoverer, så du kan undgå andres fejl.

Hvis du vil have bygget en hal, så tag fat i os​

​Der er mange former for halbyggeri, men vi kan grundlæggende rådgive dig om dem alle. Desuden er vi godt klar over, at et halbyggeri ofte er en del af en større kabale, så vi har som altid fokus på at holde tidsplaner og økonomi som aftalt. Vi kigger gerne forbi for at høre mere om dine tanker. Her kan vi komme med vores umiddelbare anbefalinger samt udarbejde et uforpligtende tilbud.

Vi kan også komme med eksempler på relevante opgaver, vi har løst i Kolding, Lunderskov og det øvrige Trekantsområde i forbindelse med halbyggeri. Ring til os i dag på telefon 75 55 90 73, udfyld vores kontaktformular eller send os en mail på info@piihlogsoen.dk

Vil du trække din håndværker fra i skat? Læs mere her

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Piihl & Søn ApS

Stubdrupvej 135, Stubdrup

​​6000 Kolding

CVR: 30560345

Telefon: 75 55 90 73

E-mail: info@piihlogsoen.dk

Piihl & Søn ApS  har fået tildelt ​Den grønne smiley af Arbejdstilsynet.

​Opstår der et problem kan du kontakte Byggeriets Ankenævn.