​Tlf.: 75 55 90 73

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybyggeri i flere generationer

​Overvejer du et nybyggeri? Eller skal du bruge kvalificeret tømrehjælp til dele af et? Så tag fat i os. Hos Tømrerfirmaet Piihl & Søn har vi stået for diverse former for nybyggeri siden 1949. Gennem de mange år har vi opbygget en stor alsidighed inden for alle grene af tømrer- og snedkerfaget, og denne brede indsigt og praktiske erfaring er en af vores største kompetencer.

Derfor kan vi udføre alt. Ikke bare inden for nybyggeri, men også inden for ombygning og tilbygning, og vi hjælper både private, virksomheder og offentlige kunder.

Brug os som samarbejdspartner til dit byggeprojekt

​Hvis det drejer sig om en mindre ombygning, har du muligvis selv helt styr på, hvad der skal laves. Er det en større ombygning eller en opførsel af tilbygning eller nybyggeri, er det godt med en samarbejdspartner, som har stor erfaring med at udføre sådanne projekter.

Er det en større ombygning eller en opførsel af tilbygning eller nybyggeri, er det godt med en samarbejdspartner, som har stor erfaring med at udføre sådanne projekter.

​Her har vi allerede været en del af mange byggerier både som hovedentreprenør og fagentreprenør, så uanset hvad du ønsker, kan vi løse opgaven.​

Overvejer du et nybyggeri, så tag os med på råd

​Du er altid velkommen til at nyde godt af vores store erfaring med alle former for tømrearbejde. Vi står klar, og kigger gerne forbi til en snak om din opgave, et godt råd og et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri, din ombygning eller tilbygning.

Vi arbejder meget i Trekantsområdet og byer som Kolding og Lunderskov, og kan hurtigt kigge forbi. Kontakt os allerede i dag på telefon 75 55 90 73, brug vores kontaktformular eller send en mail til info@piihlogsoen.dk.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Piihl & Søn ApS

Stubdrupvej 135, Stubdrup

​​6000 Kolding

CVR: 30560345

Telefon: 75 55 90 73

E-mail: info@piihlogsoen.dk

Piihl & Søn ApS  har fået tildelt ​Den grønne smiley af Arbejdstilsynet.

​Opstår der et problem kan du kontakte Byggeriets Ankenævn.