​Tlf.: 75 55 90 73

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt tag og alle former for tagrenoveringer

​Er taget ikke så tæt, som det har været? Vil du udbygge med en balkon? Eller er det bare tid til et nyt tag? Uanset hvilken tagopgave du har, kan vi hjælpe dig. Hos Tømrerfirmaet Piihl & Søn har vi gjort os erfaringer siden 1949, og kan derfor rådgive dig til den optimale løsning og naturligvis selv udføre den, som du vil have det. Du kan bruge os både til renovering af dit eksisterede tag og til at lægge et helt nyt tag.

Få hjælp til både forsikringsskader og lægning af tag

​Hvis du har behov for en tømrer ved en forsikringsskade, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder renoveringsopgaver i forbindelser med skader på tag eller gavl. Det kan være nødvendigt at renovere dit tag i forbindelse med utætheder, eller skader i konstruktionen, hvor der er behov for at udskifte bygningselementer. 

Skulle du overveje et helt nyt tag, lægger vi også det, og vi kan for eksempel gøre plads til at ombygge loftarealet, så det kan bruges til værelse eller stue med balkon, hvis det er en del af din byggedrøm.

​Hos os kan du få nyt tag til den aftalte tid

​Som stolte håndværkere går vi op i at overholde alle aftaler, både når det gælder materialer, økonomi og tidspunkter. Når vi lægger nyt tag, er vi desværre lidt afhængige af vind og vejr, men derfor er det også vigtigt for os med en klar dialog om processen gennem hele forløbet.

Vi løser tagopgaver i hele Trekantsområdet, inklusiv Kolding og Lunderskov, så vi kan altid kigge forbi, hvis du ønsker at diskutere dit projekt. Herefter kan vi komme med et uforpligtende tilbud på en renovering eller lægning af et nyt tag. Du er altid velkommen til at ringe til os på 75 55 90 73, udfylde vores kontaktformular eller sende os en mail på info@piihlogsoen.dk.

Vil du trække din håndværker fra i skat? Læs mere her

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Piihl & Søn ApS

Højtoften 13, 

6640 Lunderskov

CVR: 30560345

Telefon: 75 55 90 73

E-mail: info@piihlogsoen.dk

Piihl & Søn ApS  har fået tildelt ​Den grønne smiley af Arbejdstilsynet.

​Opstår der et problem kan du kontakte Byggeriets Ankenævn.