Halbyggeri til både landbrug og større virksomheder

Vores store erfaring med halbyggeri er endnu et eksempel på vores alsidighed inden for tømrer- og sned​kerfaget. Har du en hal, der skal renoveres, kan vi hjælpe, uanset om hallen er udført i stål, beton eller træ.

Skal du have bygget en ny hal, kan vi naturligvis også stå for det. Hos Tømrerfirmaet Piihl & Søn har vi allerede opført flere haller til for eksempel landbrug og virksomheder i Trekantsområdet, som blandt andet inkluderer Lunderskov, Vejen, Fredericia og Kolding.

Lad os rådgive dig om dit halbyggeri

Det er nok ikke hver dag, du opfører en hal. Det gør vi heller ikke, men vi har dog erfaring fra en del og ikke mindst forskellige former for halbyggeri. Derfor kan du også drage fordel af vores indsigt ved at tage os med på råd tidligt i forløbet. Vi kender processerne og kan hjælpe dig trygt igennem.

Desuden kan vi for fortælle om, hvilke konstruktioner vi typisk renoverer, så du kan undgå andres fejl.

Hvis du vil have bygget en hal, så tag fat i os​

​Der er mange former for halbyggeri, men vi kan grundlæggende rådgive dig om dem alle. Desuden er vi godt klar over, at et halbyggeri ofte er en del af en større kabale, så vi har som altid fokus på at holde tidsplaner og økonomi som aftalt. 

Vi kigger gerne forbi for at høre mere om dine tanker. Her kan vi komme med vores umiddelbare anbefalinger samt udarbejde et uforpligtende tilbud.

Vi kan også komme med eksempler på relevante opgaver, vi har løst i Kolding, Fredericia , Lunderskov og det øvrige Trekantsområde i forbindelse med halbyggeri.

Ring til os i dag på telefon til Henrik: 21 48 03 45 og Peter: 40 10 17 42, eller brug vores kontaktformular eller skriv en mail på info@piihlogsoen.dk

Har du spørgsmål?

Hvis du er nysgerrig efter at vide hvordan vi arbejder eller hvad vi tilbyder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Kontaktinfo

Piihl & Søn ApS

Stubdrupvej 135

6000 Kolding

CVR: 30560345

Henrik Piihl: 21 48 03 45
Peter Piihl: 40 10 17 42​

E-mail: info@piihlogsoen.dk

​Piihl & Søn ApS har fået tildelt ​Den grønne smiley af Arbejdstilsynet.

smiley    db

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp ? Vi står altid klar til at hjælpe. Ring eller skriv.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook