Nybyg i flere generationer

​Overvejer du et nybyggeri? Eller skal du bruge kvalificeret tømrehjælp til dele af et? Så tag fat i os. Hos Tømrerfirm​aet Piihl & Søn har vi stået for diverse former for nybyg siden 1949. Gennem de mange år har vi opbygget en stor alsidighed inden for alle grene af tømrer- og snedkerfaget, og denne brede indsigt og praktiske erfaring er en af vores største kompetencer.

Derfor kan vi udføre alt. Ikke bare inden for nybyggeri, men også inden for ombygning og tilbygning, og vi hjælper både private, virksomheder og offentlige kunder.

Brug os som samarbejdspartner til dit byggeprojekt

​Hvis det drejer sig om en mindre ombygning, har du muligvis selv helt styr på, hvad der skal laves. Er det en større ombygning eller en opførsel af tilbygning eller nybyg, er det godt med en samarbejdspartner, som har stor erfaring med at udføre sådanne projekter.

Er det en større ombygning eller en opførsel af tilbygning eller nybyg, er det godt med en samarbejdspartner, som har stor erfaring med at udføre sådanne projekter.

​Her har vi allerede været en del af mange byggerier både som hovedentreprenør og fagentreprenør, så uanset hvad du ønsker, kan vi løse opgaven.​

Overvejer du nybyg, så tag os med på råd

​Du er altid velkommen til at nyde godt af vores store erfaring med alle former for tømrearbejde. Vi står klar, og kigger gerne forbi til en snak om din opgave, et godt råd og et uforpligtende tilbud på dit nybyg, din ombygning eller tilbygning.

Vi arbejder meget i Trekantsområdet og byer som Kolding, Fredericia og Lunderskov, og kan hurtigt kigge forbi. Kontakt os allerede i dag på telefon til Henrik: 21 48 03 45 og Peter: 40 10 17 42, eller brug vores kontaktformular eller skriv en mail på info@piihlogsoen.dk.

Har du spørgsmål?

Hvis du er nysgerrig efter at vide hvordan vi arbejder eller hvad vi tilbyder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Kontaktinfo

Piihl & Søn ApS

Stubdrupvej 135

6000 Kolding

CVR: 30560345

Henrik Piihl: 21 48 03 45
Peter Piihl: 40 10 17 42​

E-mail: info@piihlogsoen.dk

​Piihl & Søn ApS har fået tildelt ​Den grønne smiley af Arbejdstilsynet.

smiley    db

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp ? Vi står altid klar til at hjælpe. Ring eller skriv.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook