Tagrenovering og alle former for nyt tag

​Er taget ikke så tæt, som det har været? Vil du udbygge med en balkon? Eller er det bare tid til et nyt tag? Uanset hvilken tagopgave du har, kan vi hjælpe dig. 

Hos Tøm​rerfirmaet Piihl & Søn har vi gjort os erfaringer siden 1949, og kan derfor rådgive dig til den optimale løsning og naturligvis selv udføre den, som du vil have det. Du kan bruge os både til tagrenovering og til at lægge et helt nyt tag. 

Hvis vinduerne og dørene samtidig trænger til en opgradering, så udfører vi også udskiftning af døre og vinduer - lad os finde en løsning sammen. 

Få hjælp til både forsikringsskader og lægning af tag

​Hvis du har behov for en tømrer ved en forsikringsskade, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder renoveringsopgaver i forbindelser med skader på tag eller gavl. Det kan være nødvendigt at renovere dit tag i forbindelse med utætheder, eller skader i konstruktionen, hvor der er behov for at udskifte bygningselementer. 

Skulle du overveje et helt nyt tag, lægger vi også det, og vi kan for eksempel gøre plads til at ombygge loftarealet, så det kan bruges til værelse eller stue med balkon, hvis det er en del af din byggedrøm.

Hos os kan du få tagrenovering til den aftalte tid

​​Som stolte håndværkere går vi op i at overholde alle aftaler, både når det gælder materialer, økonomi og tidspunkter. Når vi laver tagrenoveringer, er vi desværre lidt afhængige af vind og vejr, men derfor er det også vigtigt for os med en klar dialog om processen gennem hele forløbet.

Kontakt os for renovering af tag

Vi løser renovering af tag i hele Trekantsområdet, inklusiv Kolding, Vejen, Fredericia og Lunderskov, så vi kan altid kigge forbi, hvis du ønsker at diskutere dit projekt. 

Herefter kan vi komme med et uforpligtende tilbud på en tagrenovering eller lægning af et nyt tag.

Du er altid velkommen til at ringe til Henrik: 21 48 03 45 og Peter: 40 10 17 42, eller brug vores kontaktformular eller skriv en mail på info@piihlogsoen.dk.

Har du spørgsmål?

Hvis du er nysgerrig efter at vide hvordan vi arbejder eller hvad vi tilbyder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Kontaktinfo

Piihl & Søn ApS

Stubdrupvej 135

6000 Kolding

CVR: 30560345

Henrik Piihl: 21 48 03 45
Peter Piihl: 40 10 17 42​

E-mail: info@piihlogsoen.dk

​Piihl & Søn ApS har fået tildelt ​Den grønne smiley af Arbejdstilsynet.

smiley    db

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp ? Vi står altid klar til at hjælpe. Ring eller skriv.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook